Újdonságok - Thermaltake Level 20

Thermaltake Level 20 - Billentyűzet a legjavából

A gamer világban minden a játékteljesítmény és a játékélmény fokozásáról szól. A Thermaltake 20 éves fennállásának tiszteletére megalkotott Level 20 termékcsalád új magasságokba emeli mindkettőt. Mind a szoftver, mind a hardver szintjén a legfrissebb és a leginnovatívabb technológiák használata intelligenssé formálja a játékmenetet. Biztosítja hozzá valamennyi fontos versenyelőnyt.

A Level 20 megmutatja, hol tart a gamer világ 2019-ben. Mindent beletolt a Thermaltake, amivel tisztelegni tud a játékosok előtt és megvillantja, mire képes az elmúlt 20 év tapasztalataival felvértezve.

A Level 20 RGB Titanium Gaming Keyboard Cherry MX Speed Silver az évfordulós billentyűzetek egy variánsa Cherry MX Speed Silver kapcsolókkal. Prémium alumínium alvázra épül, a gombok kialakítása azt sugallja, mintha minden gomb lebegne. Alattuk 16,8 millió színű RGB világítás adja a hangulatot. A fényeket kihúzták a billentyűzet oldalára, valamint a Numpad-ot is elválasztották vele. Két színben, feketében vagy szürkében választhatod.

A fényvezérlés tesz különbséget RGB és RGB világítás között. Szemből 13 dinamikus fényeffektet láthatunk, az oldaléleken 14 lehetőség közül választhatunk. Valóban teljesen egyedi RGB élmény alakítható ki.

Kézenfekvő, hogy a Level 20 billentyűzet világítása összhangba hozható a Thermaltake RGB PLUS tápegységekkel, a vízhűtés megoldásokkal, a rendszerhűtők fényeivel és minden olyan létező és ezután megjelenő termékkel, amelyen megtalálod a TT RGB Sync logót.

A rajongók minden fényforrásuk RGB színét gond nélkül összehangolhatják a Thermaltake kompatibilis eszközeik között, minden eddiginél nagyobb szabadságuk van a színösszeállítás terén.

A Level 20 RGB exkluzív mobil applikációja hanggal vezérelhető, elérhető a mobilról a fénybeállítás és egy szépen festett virtuális game pad is a fegyverarzenálban lesz a mobilos játékélmény fejlesztéséhez.