Üzletünk

A Káta Computer E.C. név 1996 óta ismert. Boltunk (Nagykáta, a Hudákkal szemben) a környékbeli számítástechnika-ág egyik szerves komponense. Elsősorban olyan cégek és magánemberek keresnek meg minket, akiknek fontos az elérhető ár és a jó minőség, valamint a megbízhatóság. Elégedettségük azzal mérhető, hogy nagy részük visszatérő régi ügyfelünk. Termékeink és szolgáltatásaink kínálatát folyamatosan bővítjük, odafigyelve a vásárlói igényekre. Reméljük Ön is elégedett lesz velünk és megtisztel minket bizalmával. Bármilyen észrevételét szívesen vesszük, legyen az kritika vagy dicséret, csak okulhatunk belőle. Célunk minden esetben a legolcsóbb árakat ötvözni a legjobb minőséggel és kultúrált kiszolgálással, hogy vásárlóink visszatérjenek hozzánk, az esetleges újabb bővítéseknél. Elsődleges előnyünk az évekre visszanyúló tapasztalatunk, mellyel mindig igyekezzük formálni és tökéletesíteni a bolt repertoárját újabb termékekkel, újabb lehetőségekkel, hogy egyszer kelljen minden utat megjárnia, legyen szó a számítástechnika bármelyik összetevőjéről, a hardvertől- a honlaptervezésig. Kérjük, nézzen szét webáruházunkban, melyet az Önök kényelme érdekében formáltunk és készítettünk, hogy mindig naprakész árlistánkon azonnal kiválaszthassa az aktuális hardvert, szoftvert, vagy egyéb számítástechnikai komponenst, a nap, bármely szakában!
LED, LCD, Plazma és hagyományos televízió javítás, televízió szervizelés Nagykátán és a környező településeken ingyenes kiszállással!
Javításainkra és a beépített TV alkatrészekre egyaránt, (6 hónap) garanciát vállalunk.
A viharkárok következtében meghibásodott televíziókészülékek javítását is vállaljuk, és a biztosítók által kért igazolásokat is ki tudunk állítani.
Tönkrement TV távirányítóját megjavítjuk, vagy ha nem javítható, utánagyártott vagy eredeti távirányítót rövid határidővel be tudunk szerezni Önnek.
Vállaljuk notebookok, LCD-LED monitorok, lézer nyomtatók teljeskörű szervizelését.
Kérjük, írja meg véleményét, tapasztalatát, ötletét a jövőre nézve, mert mi a vásárlók igényei által leszünk továbbra is a környék legelőnyösebb ár- illetve kínálati pozíciójában!
Cégünk jó hírnevét tükrözik az alábbi referenciamunkák:

  • Tápiómenti Területfejlesztési Társulás - Nagykáta
  • Radnóti Miklós Városi Könyvtár - Nagykáta
  • Művelődési Központ - Nagykáta
  • Városgazdálkodási Szervezet (GESZ) - Nagykáta
  • Közművelődési Könyvtár és Teleház - Szentmártonkáta
  • Székely József Református Iskola - Szentmártonkáta
  • Polgármesteri Hivatal - Tápiószecső
  • Polgármesteri Hivatal - Tápióbicske
  • Könyvtár - Tápióbicske

Térkép: