Újdonságok - Kingston DataTraveler 80 USB-C pendrive

Kingston DataTraveler 80 pendrive: HORDOZHATÓ NAGY SEBESSÉGŰ TÁROLÓ USB TYPE C CSATLAKOZÓS ESZKÖZÖKHÖZ

A DataTraveler 70 után a második USB Type C csatlakozós pendrive a DataTraveler családban a 80-as. E két hordozható adattárolóval már nem kell kiegészítő adapter az ilyen aljzattal rendelkező okostelefonokhoz, laptopokhoz vagy táblagépekhez. Az olvasási sebesség 200 MB/-s-ig szaladhat fel és írni is akár 60 MB/s-on fogsz tudni vele. Erősített fém háza és a csatlakozóját védő kupak teszi alkalmassá a folytonos utazásra, mindig, mindenhova magaddal viheted.

A DataTraveler pendrive család mindig megéri az árát, mérsékelt költéssel kaphatod meg a mindennapi használathoz tökéletesen megfelelő adathordozókat.

Ha sokat kell magaddal cipelni egy ilyet és még az is lényeges, hogy USB Type C csatlakozós legyen, akkor a DT 80 lesz a partnered ebben.

A hurcolkodást jól tűrő fém házat az USB csatlakozót elrejtő kupak egészíti ki, felkészülve várja, hogy útra kelj vele. Mindemellett kis mérete és kis súlya révén nem lesz teher, hogy nálad van.

A kapacitások 32GB-tól indulnak és a legméretesebb a 256GB-os változat. Az adatok mozgatása az USB 3.2 Gen 1 porton keresztül történik. Egy ilyen szállítóeszköznél fontos szempont még a ki- és berakodás sebessége. Kiolvasni 200 MB-ot lehet másodpercenként, ráírni pedig kb. 60 MB-ot ugyan ennyi idő alatt.

Már rendelhető akár 256GB-os változatban is aminek az ára 18.500Ft!