Újdonságok - Kingston Data Center 450R

Kingston Data Center 450R - SSD vállalati adatközponthoz

A Kingston adatközpontokhoz készített Data Center 450R SATA SSD-i 3D TLC NAND tárolókból épül fel. Nagy sebességű, olvasásra optimalizált adatkapcsolata révén segíti az olvasás centrikus munkafolyamatokat. A célirányosított SSD kivételes I/O teljesítményt és kiszámítható késleltetést vetít előre, ami már alapkövetelmény az adatközpontok SSD-i között.

A Kingston által felállított szigorú QoS követelmények alapján épített DC450R-t úgy tervezték, hogy biztosítani tudja a homogén teljesítményt az intenzív olvasási- és gyorsítótárazott olvasási feladatok esetében is.

Az üzleti életben elvárás a folyamatos 24 órás rendelkezésre állás és a megbízhatóság. A DC450R prezentálni tudja ezt a speciálisan fókuszált szolgáltatáscsomagot, amely lehetővé teszi az adatközpontoknak, hogy kiválaszthassák a feladatukhoz legmegfelelőbb, költséghatékony SSD-ket.

A vállalkozások megkövetelik az eredményességet a termék, a megoldás és a szolgáltatás szintjén is. A Kingston DC450R arra termett, hogy teljesítse ezeket az elvárásokat.

Az optimalizált SSD stratégiája, hogy a letisztult, célirányosan kialakított tudásával szolgálja az olvasásközpontú alkalmazásokat. Így az adatközpont a feladataira személyre szabott tárolót választhatja, felesleges megfizetnie a sokkal drágább, írási feladatokra készített SSD-t. A magas szintű I/O sebességet és késleltetési időket biztosítja az alkalmazásokban is és a felhasználói felületnél is.

A DC450R megfelelő a tartalomszolgáltató hálózatokhoz (CDN), edge computing alkalmazásoknak és szoftver vezérlésű tárolási architektúrák számára. A DC450R a rendszerépítők és a felhőszolgáltatók számára egy olyan nagy teljesítményű és alacsony költségű SSD megoldást ad, amelyre minden helyzetben támaszkodhatnak.

A Kingston DC450R sorozat 480GB, 960GB, 1.92TB és 3.84TB kapacitással érhető el.