Újdonságok - Kingston Canvas Select Plus

ÚJ MEMÓRIAKÁRTYA CSALÁD - KINGSTON CANVAS SELECT PLUS

A sebesség, a kimagasló teljesítmény és a tartósság oltárán áldozott a Kingston a Canvas memóriakártya család új tagjaival. Minkét formátumban - microSD és SD - elkészítették a nemes egyszerűséggel Plus névvel megkülönböztetett új flash tárolókat. A microSD verzió kompatibilis az androidos eszközökkel és A1 sebességkategóriába tartozik. Az SD formátum komoly munkabírású, fejlesztése során felkészítették a nagy felbontású fotók másolgatására vagy a full HD videók szerkesztésére.

Ahogy nőnek a digitális fotók és a videók méretei, valamin a számuk, egyre gyorsabb és tartósabb memóriakártyákat kell hozzájuk tervezni. A Canvas család a magas képminőségű állományokhoz készült, de idővel kézenfekvő egy kis ráncfelvarrás ennek a kiváló és népszerű a termékcsaládnak is. A modernizált memóriakártyákat Kingston Canvas Select Plus néven találod meg.

Kingston Canvas Select Plus microSD UHS-I Class 10 V30

A mobileszközökhöz készített microSD formátum továbbfejlesztett sebességet és kapacitást nyújt a gyorsabb app betöltéshez, a fotózáshoz és a videó készítéshez. Az eddig megszokott megfelelő méretek egészen 512GB-ig állnak a rendelkezésedre.

A kimagasló technikai paraméterek visszatükröződnek a teljesítményben, a sebességben és a tartósságban. A Kingston Canvas Select Plus microSD jó tulajdonságait kiaknázhatod, amikor a nagy felbontású képeket és filmeket készíted vagy szerkeszted.

A Select Plus kártyákat durva körülmények között tesztelik, így megbízhatsz bennük, nyugodtan magaddal viheted bárhová, a képeid biztonságban lesznek. Az olvasási sebesség 100MB/s. Írási sebességet a 256GB-os és 512GB-os kártyákhoz ad meg a gyártó: 85MB/s.

A Kingston új csomagolási megoldása, hogy kettő, illetve három terméket csomagol egybe. Így még kedvezőbb áron szerezheted be a saját vagy a család memóriakártya szükségletei

Kingston Canvas Select Plus SD UHS-I Class 10 V30

A full HD 1080p és a 4K UHD videók készítéséhez, szerkesztéséhez és másolásához áttervezett memóriakártyák. Kivételes sebességükkel állnak készen a nehéz feladatok teljesítésére.

A Canvas Select Plus használatával rövidebb lesz átviteli idő a másoláskor, akár a kártyán szerkeszthetők a képek és videók. Minden a kezedben van a mozi minőségű videók gyártásához.

A legnagyobb kapacitás 512GB, az olvasási sebesség 100MB/s, az írási sebesség a 256GB-os és 512GB-os változatoknál 85MB/s.