Újdonságok - HyperX RGBeYou

HyperX RGBeYou

A HyperX követve a trendeket és egyben új irányvonalat is mutatva a gaming termékeknek, kiszínezte a termékkínálatát. Te vagy a festő és a HyperX RGB termékek lesznek a vászon. Megmutathatod országnak-világnak, hogy milyen színekben látod a Te univerzumodat.

HyperX Alloy Elite RGB billentyűzet

Egy különleges fénysáv fut végig a gombok felett, amely páratlan RGB tündöklést biztosít. Személyre szabható gombonkénti RGB színek állíthatók be a könnyen használható HyperX NGenuity programmal és menthetők el a billentyűzet memóriájába. Lenyűgöző stílus és anyagminőség.

HyperX Alloy FPS RGB billentyűzet

RGB pompa dinamikus effektekkel egy kompakt csomagban. A különleges FPS játékosok igényeinek megfelelő RGB háttérvilágítású gombok, Kailh Silver Speed mechanika és tömör acél váz. Lecsatolható USB kábel, USB töltőport, ultra hordozható.

HyperX Alloy Core RGB billentyűzet

A kemény játékosoknak készített membrános billentyűzet világító sávval és RGB háttérvilágítással. Csendesen, jól érzékelhetően működő gombok. Multimédia és fényvezérlő billentyűk. Billentyűzár. Minden játékos számára elérhető ár.

HyperX Pulsefire Surge egér

A tökéletes pontosság 360 fokban ragyogó RGB stílusba csomagolva. Kápráztasd el az ellenfeleidet a minden irányban dinamikusan csillogó RGB fényekkel. Pixart 3389 szenzor és Omron mikrokapcsolók 50 milliós kattintásra tervezve. Fedélzeti memória a beállításoknak. Hatalmas csúszótalpak a finom siklás érdekében.

HyperX Pulsefire FPS Pro egér

A legmagasabb szintű FPS teljesítményhez, pontossághoz és stílushoz tervezeték. Pixart 3389 optikai érzékelője van, egészen 16000 DPI-ig kalibrálható, ami szakadatlan és jól érzékelhető irányítást tud biztosítani. Extra méretű csúszótalpakon siklik. Fedélzeti memóriája van, amelybe eltárolhatók a HyperX NGenuity programmal a beállítások.

Predator DDR4 RGB memória modulok

Simán vadászd le a zsákmányodat lenyűgöző RGB stílusban. A HyperX Predator DDR4 RGB memóriák akár 4000 Mhz-es órajellel és egészen 32 GB kapacitásban szerepelnek az ajánlatban. Változtatható RGB színek fénylenek a vad fekete alumínium hűtőpalástok mögül. Intel XMP kompatibilis. Extrém teljesítmény.

FURY RGB SSD meghajtók

Káprázatos RGB fények és meglepő sebesség. A HyperX Fury SSD meghajtókkal egyező teljesítmény mutatók és kapacitások, de trendi RGB megvilágítással, hogy a maximumot ki tudd hozni a szettedből. Könnyen összhangba hozható a többi RGB-s alkatrésszel. 3D NAND technológia megnövelt megbízhatósággal és hatékonysággal agresszív stílusban.