Újdonság - Thermaltake hangvezérelhető táp

Hangvezérelhető táp, Razer Chrome és Amazon Alexa integrációval

Elsőrangú alkatrészeket használnak a digitális Thermaltake Toughpower iRGB Plus Platinum sorozat gyártásához, természetes, hogy egy prémium kategóriás táp lesz így az eredmény. A család 80 Plus Platinum minősítéssel rendelkezik és a felső gamer kategória elvárásai szerint teljesen moduláris kábelezésű. A hűtőventilátor köré 12 db, egyenként vezérelhető LED fényforrás került, amely 16,8 millió színt képes előállítani. A Thermaltake intelligens platformjai, a DSG G PC app, a DSG G SPM Cloud rendszer és a DSG G mobil app használható vele. A TT iRGB PLUS Platinum sorozat a világ első hangvezérléssel kezelhető számítógép tápegysége lett, szinkronizálható a Razer Chroma világítási rendszerrel és együtt tud dolgozni az Amazon Alexa-val.

A Thermaltake Toughpower iRGB Plus Platinum család egyik erős vevővonzó képessége az TT applikáció hangvezérlése és a Razer Chroma szinkronizáció lehet. A mesterséges intelligenciára épülő DPS G Mobile alkalmazás az AI Voice Control funkcióval közösen lehetővé teszi, hogy a felhasználó hangparancsok alapján érhesse el a tápegysége aktuális státuszát és irányíthassa annak funkcióit. A tápegység így ki vagy éppen bekapcsolható, módosítható a világítás módja, színe és fényessége, illetve beállítható a ventilátor sebessége.

A táp információin túl elérhetők a processzor, memória és a videókártya főbb adatai is. Az applikációban pedig valós időben kaphat a felhasználó riasztásokat a táp bármilyen abnormális működése esetén, mint például túlmelegedés vagy 5 százaléknál nagyobb feszültségingadozás.

A DPS szoftver rögzít minden adatot, így visszatekintve is rendelkezésre állnak a táp / memória / grafikus kártya / processzor hőmérséklet értékei, a hatásfok, a ventilátor fordulatszámok, wattok, voltok és a fogyasztás.

A Thermaltake RGB világítási rendszere a kompatibilis alkatrészek között teljesen összehangolható, amelybe a Thermaltake Toughpower iRGB Plus Platinum család is szépen beleilleszkedik: valamennyi világító alkatrész színe, világítási módja és fényereje egyetlen közös felületről állítható be és a beállítások átmásolhatók egyikről a másikra.

A Thermaltake Toughpower iRGB Plus Platinum tápok ventilátora körül már 12 LED világít, amelyek fénye egyenként vezérelhető, a nagyobb LED szám csökkenti a vibrálást.

A Razer Chroma rendszer Razer Synapse 3 programja a játék különféle funkcióhoz tud vizuális visszacsatolásokat rendelni. A táp fényei jelezheti például, hogy mennyi életed marad vagy valami fontos esemény megtörténtét felvillanással is nyugtázhatja. De egy kellemes háttérvilágításra is átkapcsolhatsz.

Az Amazon Alexa hangvezérlési beilleszthető a tápegység, Alexa végrehajtja a hallott parancsokat rajta. Képes például arra is, hogy az időjáráshoz illő megvilágításod legyen.

Az új tervezésű áramkörök a PFC és az LLC digitális vezérléssel együtt hatékonyan mérséklik zajhullámokat és állandó, stabil feszültségszinteket biztosítanak. Az alacsony zajhullámok a kritikus, teljesítmény orientált alkatrészeknek, mint például a grafikus kártyáknak, megbízható és hosszabb működési élettartamot biztosítanak.

A zajszintek az Intel specifikációjától messze alacsonyabbak, a teljes terhelési tartományban és minden feszültségágon 30mV alatt maradnak.

Szélsőségesen szigorú a feszültségszint szabályozás is. A jelentősebb feszültség ágakon nem több mint 2%, az Intel standard 5 százalékkal szemben. Az eltérés még nagyobb a -12 V-on, ahol a 10% megengedett érték helyett szintén 2% alatt marad.

A Thermaltake Toughpower iRGB Plus Platinum tápok lelke a 32 bites MCU, amely egy programozható miniszámítógép, saját processzormaggal, memóriával és IO perifériákkal. Az MCU digitálisan irányítja a köré épülő eszközöket és folyamatokat. Az MCU mellet japán kondenzátorok és magas hatékonyságú tranzisztorok dolgoznak.

Ajánlott energiaforrás a VR rendszerekhez.

Thermaltake teljes intelligens platformja használható az iRGB táppal, a DSG G PC szoftver, a DSG G SPM Cloud rendszer és a DSG G mobil applikáció is együttműködik ezzel a szériával.