Cashback - Főoldal

Vásárlóink ingyenesen igényelhetnek Káta Computeres törzsvásárlói kártyát üzletünkben, valamint a már meglévő Casback World kártyatulajdonosok is vásárolhatnak szaküzletünkben kedvezményesen a kártyájuk felmutatásával.

Igényelje most az alábbi linkre kattintva: https://cbw.to/4yea48

Mi is a lényege a Cashback World kártyának?

Bankkártyához hasonlító plasztik kártya (akár okos telefonját is használhatja kártya helyett a Cashback applikáció segítségével), melyet használva a vásárlók pénzvisszatérítéseket kapnak vásárlásaik után. Fizetni még nem lehet vele, csak a pénzt gyűjthetjük általa. (leginkább a SuperShop kártyához hasonlítható, de sokkal több funkciója van). Minden vásárlás értékének akár az 5%-át is visszakaphatja, miközben shopping pointokat is gyűjthet.

A https://www.cashbackworld.com/hu weboldalán további akciókra is vadászhat, mert minden partner vállalat, ahol elfogadják a kártyát megtalálható ezen az oldalon, valamint további akciókat (dealeket) is hirdetnek.

Ön megvásárolja az amúgy is szükséges terméket (már 47országban elfogadják a Cashback World kártyát), majd a vásárlás végeztével csipog is a telefonja, hiszen a vásárlás összegének akár az 5%-át is visszakaphatja.

Megvásárolta a szükséges termékeket, kifizette, közben pénzt és shoping pointokat is profitált ez által.