Bemer - Kezdőlap

Főoldal

Milyen panaszoknál
alkalmazható

Tapasztalatok

Szeretném kipróbálni

Díjazás

Mi a Bemer terápia?

A Bemer egy csúcstechnológiás eszköz (egyre több orvos rendszeresen alkalmazza praxisában különböző betegségek orvoslására, immunrendszer erősítésére), amely helyreállítja szervezetünk mikrokeringését, ami által az egész szervezet vérellátottságát javítja.

Miért fontos a mikrokeringés helyreállítása?

A betegségek 90%-át a mikorkeringés zavar okozza.

A sejtenergia szerves anyagok (táplálék) oxigén felhasználásával történő elégetése során termelődik. Az oxigént és a tápanyagokat (vitaminokat, ásványi sókat) pedig a vér szállítja a sejtekhez. Elégtelen vérellátás esetén ezen fontos anyagok nem érnek célba.

Először csak egy-két sejt működik rosszul, majd egy sejtcsoport, később egy szövet és végül az érintett szerv betegszik meg. (Általában csak ekkor fordulunk orvoshoz.)

A jó vérkeringés a kulcs. A vérkeringés az emberi test ellátó rendszere. Tápanyagokkal és oxigénnel látja el a szöveteket és a szerveket. Ugyanakkor a keletkező salakanyagokat eltávolítja és megtisztítja. Ennek a folyamatnak a 75%-a a legkisebb véredényekben - az úgynevezett mikrokeringésben - történik.

Milyen esetekben alkalmazható a Bemer terápia?

Allergia
Alvászavar
Asztma
Bőrbetegségek
Cukorbetegség
Csontritkulás
Csonttörés
Depresszió, stressz
Égési sérülések
Fájdalomcsillapítás
Immunrendszer erősítése
Izületi fájdalmak
Magas vérnyomás
Méregtelenítés
Nehezen gyógyuló sebek
Potenciazavar
Sportsérülések
Teljesítményfokozás

Kinek köszönhető a Bemer?

A BEMER által vivőanyagként használt speciális elektromágneses jelsorozat keringésre gyakorolt hatásának felfedezését Dr. Med. Rainer Klopp-nak, a Berlini Egyetem kiemelkedő professzorának köszönhetjük. Napjainkban a BEMER világszabadalommal rendelkezik.